Askeri araca bombalı saldırı yapıldı

Askeri aracın geçişi sırasında yola tuzaklanan bomba patlatıldı.

Askeri araca bombalı saldırı yapıldı
Askeri aracın geçisi sırasında tuzaklanan bomba patlatıldı. 

Osmaniye’de askeri aracın geçişi sırasında teröristlerce yola döşenen bomba patlatıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, bombanın patladığı yerde çukur oluştu.

Edinilen bilgiye göre olay, Osmaniye-Gaziantep D-400 Karayolu’nun Kalecik köyü yakınlarında meydana geldi. PKK’lı bir grup terörist tarafından daha önce yola döşendiği tahmin edilen el yapımı patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Gerçekleşen bombalı saldırıda askeri araç isabet almazken, ölen ya da yaralanın da olmadığı bilgisi alındı. Bu arada bombanın patladığı yerde çukur oluşurken ağaçlar da hasar gördü.

Olayın gerçekleşmesinin ardından Kırıklı Kalekolu’nda görevli Jandarma ekipleri olay yerine geldi. Güvenlik güçlerinin bölgede güvenlik önleminin almasıyla el yapımı bomba ve o mevkiindeki diğer tehlike unsurlarına yönelik inceleme başlatıldı. Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

Diğer yandan olay yerine yakın olan Osmaniye Kalecik Köprüsü noktasında bulunan bir elektrik trafosuna da daha önce yerleştirilen el yapımı bomba infilak ettirilmiş ve hasar meydana gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler