Askerden geldi teröre yakalandı!

Askerden daha yeni gelmişti... Kışlada yakalanmadığı teröre, şehir içinde yakalandı. Bombanın patlamasıyla hayatını kaybetti...Ankara'nın kalbi Kumrular Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 22 yaşındaki Muşlu Mustafa Bingöl'

Askerden geldi teröre yakalandı!

Askerden daha yeni gelmişti... Kışlada yakalanmadığı teröre, şehir içinde yakalandı. Bombanın patlamasıyla hayatını kaybetti...

Ankara'nın kalbi Kumrular Caddesi'nde meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitirenlerden 22 yaşındaki Muşlu Mustafa Bingöl'ün askerden kısa süre önce döndüğü ve patlamada büyük hasar gören Vodafone bayiinde, müşteri temsilcisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Başkentin göbeğinde düzenlenen terör saldırısından geriye, yaşamlarını sürdürmek için koşuşturan yüzlerce kişinin hikayeleri kaldı. 3 kişinin yaşamını yitirdiği 34 kişinin yaralandığı, yüzlerce kişinin etkilendiği saldırıda, terör, caddede çakmaklara gaz dolduran, gazete satan, döner kesen, esnaflık yapan, alışverişe çıkanları vurdu.

Ölen 3 kişiden birbirinin kuruyemişçide çalışan 18 yaşındaki Orhan Güzel, diğerinin de 60 yaşındaki Dündane Beyan adlı kadın olduğu belirlendi. Ölenlerden kimliği ilk olarak tespit edilebilen Bingöl'ün ise patlamanın hemen önünde meydana geldiği Vodafone bayiinde müşteri temsilciliği yaptığı öğrenildi.

ASKERDEN YENİ GELMİŞTİ
Asgari ücret ve primle çalışan 22 yaşındaki Bingöl'ün Muşlu olduğu, askerden kısa bir süre önce geldiği bildirildi. Çevresinin büyük sevgi duyduğu, güleryüzü ile tanıdığı Bingöl, askerde yakalanmadığı teröre, çalışırken yakalandı. Bingöl, çalıştığı işyerinin içinde, patlamanın etkisiyle can verdi.

KARDEŞLERİ TEŞHİS ETTİ
Keçiören Adli Tıp Kurumu'na gelen ağabeyi ve kız kardeşi, 22 yaşındaki Bingöl'ü teşhis etti. Bingöl'ün ağabeyi ve kız kardeşi, Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizi geçirdi. Arkadaşları, Bingöl için, "Çok iyi bir insandı. Bunu yapanların Allah belalarını versin. Hayatta kimseye zararı olmayan, karıncayı bile incitmeyen, efendi biriydi. Bundan ne istediler?" dedi.

İŞE GELMEDİ KURTULDU
Bingöl'ün yaşamını kaybettiği telefon bayiinde çalışan Aynur Yılmaz'ın bebeği bütün gece ağlayınca işten izin aldığı ve bu sayede patlamadan kurtulduğu bildirildi. Ancak yaralılardan 23 yaşındaki Meltem Öztürk, Yılmaz kadar şanslı değildi.

Öztürk, aynı bayiye, iş başvurusuna gittiği sırada patlama meydana geldi. Öztürk'ün durumunun da ağır olduğu belirtildi. Yaralılardan farklı bir GSM firmasında çalışan 34 yaşındaki Tuncay Acar'ın patlamanın etkisiyle, ensesinin ve göğsünün parçalandığı, durumunun ağır olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem