Asker durmuyor!

O hedefler imha edildi!

Asker durmuyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK'yı havadan vurmaya devam ediyor.

Mirgesav ve Dağlıca kırsalında  alınan istihbarat sonucunda 7 hedef ateş altına alındı. Mirgesav ve Dağlıca kırsalında  alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu dün saat  10:00 - 11:11 saatleri arasında Türk Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlendi. Bölgede tespit edilen PKK'lı terörist grubu ve sığınaklarının bulunduğu 7 hedef ateş altına alınarak etkisiz hale getirildi.

IŞİD HEDEFLERİ VURULDU : 8 IŞİD'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Suriye'nin kuzeyinde yer alan Baragitah, Tel Ahmar ve Şabaniye bölgelerinde Türkiye'ye yönelik atış yapma hazırlığında olduğu tespit edilen IŞİD'e ait  silah mevziileri, katyuşa ve havan silahlarının olduğu 10 hedefe  Suriye sınırında konuşlu bulunan Fırtına obüsleri ile yapılan atışlar yapıldı.  Koalisyon uçakları tarafından da DABIK bölgesine gerçekleştirilen bir hava harekatı sonucunda belirlenen hedefler imha edildi. Yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre 8 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirilirken karargah olarak kullandıkları bir bina imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler