Artvinliler'in şehirlere katkısı büyük

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi makamında kabul etti

Artvinliler'in şehirlere katkısı büyük
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi’yi makamında kabul etti

Ziyarette Artvinlilerin zengin kültür ve geleneğe sahip olduğunu ifade eden Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Artvinliler hem yaşadıkları şehirlerin, hem de memleketlerinin kalkınması ve gelişmesine büyük katkılar veriyor.  Trabzon’da da üretim, istihdam anlamında güzel projeler yürütüyorlar. Üniversitede, siyasette, sivil toplumda güçlü bir yapı var. Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümü dolayısıyla Trabzon’da Artvinlilere yakışan çok güzel bir program düzenlendi. Artvin ilinin zengin kültür ve geleneklerini yansıtan bu geceyi düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Kültürüne, sanatına ve geleneğine bağlı Artvin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95. Yılını kutluyorum” dedi.

Derneğin çalışmalarına verdiği katkılardan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi de, “Sayın valimize derneğimizin çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

Dernek Başkanı Ahmet Külekçi Vali A.Celli Öz’e plaket sundu.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem