Arslan ve Sarıalioğlu muhtarlarla buluştu

İlçedeki mahalle muhtarlarıyla sık sık istişarelerde bulunmaya özen gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, birlik beraberlik mesajı vererek çalışmaların el birliği içinde sürdürüldüğünü belirtti.

Arslan ve Sarıalioğlu muhtarlarla buluştu
İlçedeki mahalle muhtarlarıyla sık sık istişarelerde bulunmaya özen gösteren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, birlik beraberlik mesajı vererek çalışmaların el birliği içinde sürdürüldüğünü belirtti. Of’un birlik ve beraberlik anlamında güçlü bir yapısı olduğunu dile getiren Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “68 muhtarımız ve büyük bir kadronun oluşu birlik ve beraberliğin oluşu Of’umuza artı değerler katıyor. Muhtarlarımızla bir araya gelmek, onlarla hasbihal etmek ve görevlerimizi ifade etmek en büyük arzumuzdu. Bu kadar kısa zaman içinde böyle güzel yol alınması ancak birlik ve beraberlikle olurdu” dedi.
Of Kaymakamı Eren Arslan ise, toplantıda ağırlanmaktan dolayı memnuniyet duyduğunu, birlik ve beraberliğin sağlanmasında ise Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini sundu.
Kaymakam Arslan muhtarlarla güzel bir diyalog içinde olduklarını dile getirerek Of’a görevli olarak geldiği günden beri çok uyumlu bir çalışma ortamı ile karşılaştığını ve Of’un bütün idari ve mülki amirlerinin ilçenin gelişmesi anlamında çok özverili çalıştıklarını söyledi.
Programda konuşan Of Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Temel Bulut, yönetim kurulunun aldığı kararla üye muhtarlarla bir araya gelerek iletişimde oldukları kaymakamlar ve belediye başkanlarıyla bir araya gelmek istediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler