Arife günü 81 ilde yapılacak

Arife günü 10 bin 922 personel 2 bin 822 ekip, ve 40 dedektör köpekle 81 ilde uygulama yapılacak.

Arife günü 81 ilde yapılacak

Emniyet Genel Müdürlüğünce Ramazan Bayramı dolayısıyla ülke genelinde Türkiye Huzur Arife Uygulaması gerçekleştirilecek. 

Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri, alışverişlerini yapabilmeleri ve bayramlarını huzur içerisinde geçirebilmeleri amacıyla deniz limanları, hava limanları, otobüs terminalleri ve tren istasyonlarının içerisinde, giriş ve çıkışlarında 13 Haziran 2018 Çarşamba günü hedef odaklı risk analizi yapabilen seçici personelin içinde bulunduğu ekiplerimiz tarafından ülke genelinde Türkiye Huzur Arife Uygulaması gerçekleştirilecek. 

81 İl Emniyet Müdürlüğü birimleri tarafından, başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanması maksadıyla bin 209 uygulama noktasında, 10 bin 922 emniyet personelinin katılımıyla düzenlenecek olan Türkiye Huzur Arife Uygulamasına 2 deniz aracı, 2 hava aracı olmak üzere toplamda 2 bin 822 ekip, ve 40 dedektör köpek katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem