Araklı Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Araklı Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı.

Araklı Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Mart ayı meclis toplantısı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.


Başkan Çebi yapmış olduğu açıklamada; ''Mart ayı meclis toplantımızı meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Dubaili Armada şirketinin gerçekleştirmiş olduğu Sheraton Otel Projesi çalışmaları başladı. Aynı şirketin ilçemizin doğal güzelliklerinden biri olan Turup mevkinde yapacağı 1 milyar dolarlık projeyi meclis üyesi arkadaşlarımızla takip ediyoruz. İnşallah ilçemize bu projeyi kazandıracağız. Turizm konusunda Araklı'da önemli çalışmalar peşindeyiz. 15-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Turizm Haftası etkinliğini Pazarcık mevkinde düzenleyeceğiz. Trabzon'da 41. yapılacak olan etkinlikler için çalışmalarımızı başlattık. Bu güzergahta bulunan tarihi yapılar, şelaleler tüm doğa harikası yerlerin en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayacağız. Bununla beraber hayvancılığın ilçemizde yaygınlaşması için çalışmalarımız olacak. Meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz müzakereler sonucunda Araklı için önemli kararlar alıyoruz. İlçemize kazandıracağımız bu güzellikler hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Toplantı gündem maddelerinin komisyonlara havale edilip tekrar görüşülmesi üzerine sona erdirildi.

Araklı Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Araklı Mart Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem