Anne oğul evinde ölü bulundu!

İstanbul Pendik semtinde çifte cinayet... Bir anne ve oğlu evlerinde öldürülmüş halde bulundu.   Olay, saat 19. 30 sıralarında Pendik Kurtköy Mahallesi Sena Sokak’taki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Nazlı Cırık’tan (40) bir süredir haber alamayan

Anne oğul evinde ölü bulundu!
İstanbul Pendik semtinde çifte cinayet... Bir anne ve oğlu evlerinde öldürülmüş halde bulundu.
 
Olay, saat 19. 30 sıralarında Pendik Kurtköy Mahallesi Sena Sokak’taki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Nazlı Cırık’tan (40) bir süredir haber alamayan yakınları, evin kapısını sitenin güvenlik görevlileri yardımıyla açtı. Cırık’ın yerde hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Cırık’ın silahla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Ekipler evde yaptığı incelemede Cırık’ın oğlu 14 yaşındaki Muhammet Cırık’ı da yatak odasında ölü halde buldu. Muhammet Cırık’ın da silahla başından vurularak öldüğü tespit edilirken polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis, sitedeki ve çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken aile yakınları sinir krizleri geçirdi.
 
Anne ve oğlunun cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler