Ankara'da şüpheli araç paniği

Ankara'da metro çıkışına yakın sokakta park halinde tespit edilen şüpheli araç polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri ve TEM ekiplerinin şüpheli araçta yaptığı arama sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirtildi.   Çankaya Kırım caddesi Emek met

Ankara'da şüpheli araç paniği
Ankara'da metro çıkışına yakın sokakta park halinde tespit edilen şüpheli araç polisi alarma geçirdi. Bomba imha ekipleri ve TEM ekiplerinin şüpheli araçta yaptığı arama sonrası herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirtildi.
 
Çankaya Kırım caddesi Emek metro çıkışının bulunduğu sokak üzerinde park halinde bulunan araç polisi hareket geçirdi. Ankara'da 13 Martta meydana gelen terör saldırısının ardından şüpheli araçlar üzerinde uygulama yapan emniyet güçleri, gün içerisinde bomba yüklü olabileceği şüphesiyle ihbar edilen 34 plakalı gri renkli otomobili akşam saatlerinde park halinde bulundu. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleriyle birlikte bomba imha uzmanları araç üzerinde inceleme başlattı. Asayiş ve yunus ekipleri çevre güvenliği alarak aracın bulunduğu sokağın giriş çıkışını yaya ve araç trafiğine kapattı.
 
Aracın bulunduğu sokağa gelen bomba imha uzmanı taşınabilir sinyal kesici frekans bozucu Jammer cihazını aracın yanına bıraktıktan sonra beraberinde bomba uzmanı köpek ile araç içerisinde inceleme başlattı. Bomba imha uzmanı, bir süre sonra köpeği bırakaraktek başına detaylı inceleme yaptı. Otomobilde incelemeler devam ederken araç sahipleri oldukları öğrenilen 2 kişi polis tarafından gözetim altında tutuldu.
 
Yapılan incelemelerin ardından araçta herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Emniyet güçleri tarafından kapatılan cadde yaya ve araç trafiğine açıldı.
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler