Altunbaş: "Metal Yorgunluk sözünü çok önemsiyorum"

Altunbaş'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Metal Yorgunluk sözü ile ilgili açıklama.

Altunbaş: "Metal Yorgunluk sözünü çok önemsiyorum"

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş kongre sürecine girilen bu dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Metal Yorgunluk” sözüne ilişkin açıklamalarda bulundu.


AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş “Tüm teşkilatlarımızın, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluk sözünü çok iyi anlaması ve anlamlandırması gerektiğini söyledi.

Altunbaş “Biz davası, hedefi ve iddiası olan bir partiyiz. Biz mazlumların ve mağdurların umudu, dünya Müslümanlarının ümidi olan bir partiyiz. Biz ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaştırmak isteyen bir partiyiz. Dava partisi olmak bu hedeflere kararlılıkla yürüyebilmek için teşkilatlarımızın her zamankinden çok daha zinde, dinamik ve enerjik olması gerekiyor. Bu da yetmiyor; Teşkilatlarımızın şaibesiz, toplumsal kabul görmüş bu yürüyüşe dava bilinci ile bakan, Allah rızasını gözeten, insanlara tepeden bakmayan, mütevazi, insanların gönlüne dokunabilen, siyaseti pasif değil aktif zaman anlayışı ile yapabilecek, ahlaki zafiyeti olmayan, başı dik anlı açık insanlardan oluşması gerekir. Binlerce yıllık bir geçmişe sahip davaya ancak bu şekilde sahip çıkılır. Türkiye cumhuriyeti devleti ancak bu şekilde yaşatılabilir. Ak parti hükümetleri olarak ülkemizi en az üç kat büyütmüşsek davamıza hakkıyla hizmet etmişiz demektir” dedi.

BU MÜCADELEDE CUMHURBAŞKANIMIZI, BAŞBAKANIMIZI VE BAKANIMIZI ÖRNEK ALMALIYIZ

AK parti Ortahisar İlçe başkanı Temel Altunbaş Bu mücadeleyi verirken örnek alınması gereken isimlerin başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve İçişleri bakanımız Trabzon milletvekilimiz sayın Süleyman olduğunu belirtti. 

Altunbaş “Zira yakinen şahit olduğumuz üzere günde 2 ve ya 3 saatlik uyku uyuyarak gayret gösteren bu insanlara layık teşkilatlar olabilmek hepimizin dikkat etmesi gereken bir husustur. Özellikle bu süreçte çok önemli bir görevi çok büyük bir başarı ile yürüten ilimizin gururu İçişleri bakanımız Sayın Süleyman Soylu ya hem çok büyük destek vermeliyiz hem de başarılı olması için dua etmeliyiz. Tüm teşkilatlar olarak bakanımızın moral ve motivasyonunu olumsuz etkileyebilecek söylem hal ve hareketlerden kaçınmalıyız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem