Albayrak: "Ermenistan'ı protesto edin"

Türkiye’de başlatılan çalışmalar sonrasında büyük tartışmaları da beraberinde getiren Nükleer Santral projelerine karşı çıkanlara Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "bu enerjinizi Ermenistan’daki santrali protesto etmek için harcarsanız, Türk

Albayrak: "Ermenistan'ı protesto edin"
Türkiye’de başlatılan çalışmalar sonrasında büyük tartışmaları da beraberinde getiren Nükleer Santral projelerine karşı çıkanlara Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "bu enerjinizi Ermenistan’daki santrali protesto etmek için harcarsanız, Türkiye’ye çok daha büyük hizmet verirsiniz” dedi.
 
Nükleer Enerji karşıtlarına mesaj gönderen Albayrak, "Onlara şunu tavsiye ediyorum, madem böyle iyi niyetli bir çevre kaygınız var, özellikle dünya için çok ciddi bir tehdit unsuru ortaya koyan sınırımıza 10-20 kilometre uzaklıktaki Ermenistan’daki Metsamor Santrali var. Diyorum ki, bu enerjinizi Ermenistan’daki santrali protesto etmek için harcarsanız, Türkiye’ye çok daha büyük hizmet verirsiniz. 40 küsür yıllık bir teknoloji, ciddi riskleri ve sıkıntıları beraberinde barındırıyor. Sadece Ermenistan için değil, bütün dünya coğrafyası için tehlikeli" diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler