| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 25 Temmuz 2010 09:16

AKP'de bekleyen polislere saldırı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Teşkilatı binası önünde bulunan polis nöbet kulübesine silahlı saldırı düzenlendi. Kayacan Caddesi üzerinde bulunan parti binası önündeki polis nöbet kulübesine 2 kişi olduğu belirtilen şahıslar tarafından

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari İl Teşkilatı binası önünde bulunan polis nöbet kulübesine silahlı saldırı düzenlendi.

 

Kayacan Caddesi üzerinde bulunan parti binası önündeki polis nöbet kulübesine 2 kişi olduğu belirtilen şahıslar tarafından ateş açılmış, polisler tarafından da anında karşılık verilmesi üzerine saldırganlar kaçmıştı.

 

Can kaybının yaşanmadığı saldırıda parti binası önünde bulunan bir aracın camları kırılmıştı. Atılan ve patlamayan bir el bombası ise olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri tarafından imha edildi.

 

Olay yerinde çok sayıda mermi kovanı bulundu. Bu tür olayların önlenmesi amacıyla Türkiye'de tüm illerde AKP binalarını sivil polisler koruyor.

 

Önceki haberimiz:

 

Trabzon AK Parti'yi sivil polisler koruyor

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!