Akademide 17. Döneme giriliyor!

AK Parti Siyaset Akademisinde 81 ilde başvurular devam ediyor…

Akademide 17. Döneme giriliyor!
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı, bu yıl 17.si düzenlenecek olan Siyaset Akademisiyle alakalı yazılı bir açıklama yaptı.

Aslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Siyaset Akademisi 16 dönemdir kesintisiz olarak ülkemizde uygulanan tek eğitim faaliyetidir. Kurumsal bir niteliğe bürünen Siyaset Akademisi katılımcıları ve verilen eğitim düzeyi ile lisansüstü bir düzeye ulaşmıştır. Temmuz 2016’da, 17. dönemi 81 ilde başlayacak olan Siyaset Akademimizin yeni hedefi, Büyük Güç Türkiye için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartışılacağı, bilgilendirileceği, özellikle Dünya’dan örnekler ile somut uygulamalara dayalı bir Akademi programı müfredatından oluşmaktadır. AK Parti Siyaset Akademisi’ne katılmış olmak bundan sonraki dönemlerde AK Parti teşkilatlarında görev alma sürecinde önemli bir farklılık oluşturacaktır.” 

NE ZAMAN, NEREDE VE NASIL? 

Akademinin detaylarıyla alakalı da bilgiler veren Aslan, “Programa başvuru yapmak isteyen adaylar Vakıfbank şubelerinden Ak Parti Bağış hesabına 200 TL (Kadın adaylar için %25, engelli adaylar ve öğrenciler için %50 indirim uygulanacaktır) yatırdıktan sonra dekont ile beraber, siyasetakademisi.org adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak Ak Parti Trabzon İl Başkanlığına başvuruda bulunacaklardır. Başvurular 1 Temmuz Cuma günü sona erecektir. Adayların bu konuda acele etmesini ve başvurularını bu hafta yapmalarını tavsiye ediyoruz. Program Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkanlığının vereceği programa göre başlayacaktır. Genel Merkezimiz programın Temmuz ayında başlamasını öngörmektedirler. Ancak bizler Trabzon olarak programı Eylül ayından başlatma fikrimizi kendileri ile paylaştık. Bu konu netleşince kamuoyu ile paylaşacağız. Program Trabzon Merkez’de icra edilecektir. Hangi salonda yapılacağı daha sonra duyurulacaktır. Programa 18 yaş üstü tüm vatandaşlarımız katılabilirler.” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler