Adnan Günnar: “Tarihi gün önemli bir seçim”

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar çalışmalarını sürdürüyor.

Adnan Günnar: “Tarihi gün önemli bir seçim”

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Akçaabat İlçe Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu sandık görevlileri ve tüm teşkilat mensupları ile bir toplantı gerçekleştirdikten sonra geleneksel iktidar yürüyüşünü gerçekleştirdi.   


 Günnar bazı açıklamalarda bulundu. Milletimiz ile müştereken hazırlayıp yürürlüğe koymak üzere olduğumuz yeni hükümet sistemini hep beraber şimdi oylayarak aktifleştireceğiz inşallah. Yeni hükümet sisteminin kanununu yapan Milletimiz bu sistemin ilk yetkisini kutsal oyları ile başkanını seçerek yetkilendirme işlemini yapacaktır. Yarın Ülkemizin ve siyasi hayatımızın  tarihi günlerinden biri yaşayacağız.24  Haziran seçimleri alelade seçimlerden biri değildir. Bu seçimler dünya beşten büyüktür haykırışlarımızın, Kudüs Müslümanların başkentidir deyip birleşmiş milletlerde oylamasında 128 kabul,9 ret,35 çekimser oylamasının gereğinin takibi, bütün mazlumların ve müslüman coğrafyalarındaki kardeşlerimizin ümidi olma yolundaki hedeflerimiz, milli savunma sanayiinde %64 oranındaki Milli ve yerlileşme oranını üst seviyelere çıkarma, ekonomide Dünyanın 10. büyük ekonomisi hedefine doğru yürüme, sosyal devlet politikalarını sürdürme, tam demokrasi din ve vicdan özgürlükleri anlayışını pekiştirmek, son 16 yıldaki kazanımların devamını getirmek, bölgemizde ve üzerimizde emelleri olanların içimizdeki işbirlikçilerine bir daha fırsat vermemek için kısacası muasır medeniyetleri yakalama gayesini hedefleyenlerin seçim günüdür. 

Adnan Günnar: “Tarihi gün önemli bir seçim”

Gelecekte çocuklarımıza, torunlarımıza ve Ülkemize bir kalıcı eser bırakma günüdür. Cumhur ittifakı Tam bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve cumhuriyetimizin taçlandırdığı günün mimarı olacaktır. 16 yıldır tüm çalışmalarından memnun kaldığımız AK Parti iktidarlarını şimdide Cumhur ittifakında Recep Tayyip Erdoğan’ı ve çalışma arkadaşları Milletvekillerini destekleyeceklerinden şüphe etmiyoruz. Tüm politikalarımızın odağında Aziz Milletimiz var. Milletimizin talimatları politikalarımızın ışığı ve yön gösteren kutup yıldızımız olmuştur. Parlementer sistemin eskimiş aksayan hallerinden kurtuluş zamanıdır. Tüm seçmen yurttaşlarımız sandığa gitmeli bu kutlu davaya katkı sağlamalı. Şimdiden bu tarihi seçimlerin Ülkemize Milletimize ve Trabzon’a hayırlar getirmesini  yüce Mevladan niyaz ederim. Evet şimdi tam vakti, şimdi Trabzon vakti ve şimdi TÜRKİYE VAKTİDİR dedi.


Adnan Günnar: “Tarihi gün önemli bir seçim”

Adnan Günnar: “Tarihi gün önemli bir seçim”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler