Acı haberler peşpeşe geldi!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak'ta ise güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu. Nusaybin'de 14 Mar

Acı haberler peşpeşe geldi!

Mardin'in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 polis şehit oldu, 7 güvenlik görevlisi yaralandı. Şırnak'ta ise güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu.

Nusaybin'de 14 Mart'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi ile birlikte başlayan operasyon sürüyor. İlçede Dicle ve Fırat mahallelerinde yoğunlaştırılan operasyonda güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 1 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla kaldırıldıkları İlçe Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İlçede operasyon sürüyor.

Öte yandan Yeşilyurt Mahallesi’nde bulunan barikat ve çukurların büyük bir bölümünün temizlenmesiyle askerler de mahallelere girmeye başladı. Askerin mahallelere girmeye başlamasıyla birlikte sokaklardan da çatışma sesleri yükseldi. Çatışmaların yaşandığı mahallelerden patlama ve silah sesleri geliyor. Jandarma ve polis özel harekat timlerinin ortaklaşa düzenlediği ’Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifçi’ operasyonu kapsamında dün gece 13 PKK’lının etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Operasyon kapsamında etkisiz hale getirilen PKK’lı sayısının 28’e ulaştığı bildirildi. Devam eden operasyonlar kapsamında 6 adet El Yapımı Patlayıcı imha edildi. Operasyon boyunca imha edilen patlayıcı sayısı ise 39 oldu. Ayrıca PKK’lılar tarafından asker ve polislerin mahalleye girişlerini engellemek için kurulan 3 tane barikat da kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem