Acı haberler peş peşe geldi: 4 şehit

Şırnak, Mardin’in Nusaybin ilçesi ve Hakkari Dağlıca’dan acı haberler peş peşe geldi. 4 asker şehit olurken 9 asker yaralandı.   PKK üyelerinin el yapımı bombayı patlatması sonucu Nusaybin’de 2 asker şehit olurken 2 asker yaralandı.   ŞIRNAK’TA 1 ŞEHİT 3

Acı haberler peş peşe geldi: 4 şehit
Şırnak, Mardin’in Nusaybin ilçesi ve Hakkari Dağlıca’dan acı haberler peş peşe geldi. 4 asker şehit olurken 9 asker yaralandı.
 
PKK üyelerinin el yapımı bombayı patlatması sonucu Nusaybin’de 2 asker şehit olurken 2 asker yaralandı.
 
ŞIRNAK’TA 1 ŞEHİT 3 YARALI
 
Şırnak’ta süren operasyonlar kapsamında Cumhuriyet mahallesinde teröristlerle girilen çatışmada 4 askeri yaralanırken hastaneye kaldırılan sağlık durumu ağır olan bir uzman çavuş tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Şırnak’ta 2 mahallede operasyonlar sürerken bombalı barikatları yok etmek için top atışları yapılıyor.
 
DAĞLICA'DA 1 ŞEHİT 4 YARALI
 
Yüksekova İlçesi Dağlıca bölgesinde meydana gelen ve nedeni bilinmeyen bir partama sonucunda 1’i ağır olmak üzere 4 asker yaralandı.
 
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada PKK hedeflerine açılan ateş sonucunda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldiği, 1 askerin şehit olduğu 1’i ağır olmak üzere 4 askerin yaralandığı açıklandı.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler