Acı haberler peş peşe geldi: 2 şehit

Van'da askeri araç devrilmesi sonucu bir asker şehit olurken Mardin'de el yapımı bombanın patlaması sonrasında ağır uaralanan asker şehit oldu. VANDA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ Van’da askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu. Van’ın Gürpınar, Çatak ve

Acı haberler peş peşe geldi: 2 şehit

Van'da askeri araç devrilmesi sonucu bir asker şehit olurken Mardin'de el yapımı bombanın patlaması sonrasında ağır uaralanan asker şehit oldu.

VANDA ASKERİ ARAÇ DEVRİLDİ

Van’da askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu.

Van’ın Gürpınar, Çatak ve Edremit ilçeleri arasında bulunan bölgede sabaha karşı başlayan çatışmanın ardından bölgede yürütülen hava destekli operasyon devam ederken, destek için giden bir zırhlı aracın kaza yapması sonucu 1 asker şehit oldu.

Sabah saatlerinde çıkan çatışmada 1 asker şehit düşmüştü.

MARDİN'DE ŞEHİT SAYISI 2 OLDU

Mardin’in Nusaybin ilçesindeki patlamada yaralanan ve durumu ağır olan askerlerden biri şehit oldu. İlçede şehit sayısı 2’ye yükseldi.

Patlama, 14 Mart’ta ilan edilen sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin ilçesi Abdulkadir Paşa Mahallesi’nde öğlen saatlerinde meydana gelmişti. Teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı, operasyona çıkan güvenlik güçlerinin geçişi sırasında infilak ettirilmiş, patlamada, bir asker şehit olmuş, 2’sinin durumu ağır olmak üzere 9 asker yaralanmıştı. Ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınan askerlerden biri daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. İlçede şehit sayısı 2’ye yükseldi.

Diğer askerlerin tedavisi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem