Acı haberler geliyor... Şehit sayısı yükseldi

Tunceli'de gelen acı haberden sonra Batman'dan bir acı haber daha geldi.

Acı haberler geliyor... Şehit sayısı yükseldi
Türkiye gecenin geç saatlerinde gelen acı haberle sarsıldı. Tunceli'de düzenlenen operasyonda 1 askerin şehit olmasının ardından bir diğer acı haber de Batman'dan geldi. Batman'da teröristler tarafından yola döşenen bombanın askeri konvoyun geçişi sırasında patlatılması sonucu ilk bilgilere göre 2 asker şehit oldu. 

GECEYARISI TUNCELİ'DEN ACI HABER

Geceyarısı Tunceli kırsalında jandarma timleri tarafından operasyon düzenlendi. Teröristlerin saldırısı sonucu üç asker yaralandı. Yaralı askerler, helikopterle Elazığ'daki Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan bir asker, sevk edildiği Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu. 

HAİNLERDEN BOMBALI TUZAK

Batman'ın Kozluk ilçesi Gümüşörgü karakolu ile Sason ilçesi Kilimli köyü kırsalında operasyona giden askeri konvoya EYP'li saldırı düzenlendi. Seyir halindeki konvoy, teröristler tarafından daha önce yola döşenen EYP'li saldırıya uğradı. Hain saldırıda ilk belirlemelere göre 2 asker şehit oldu. Olayın ardından bölgeye gönderilen takviye birlikler çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler