| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 11 Mayıs 2015 12:16

5 yıl terfi edemeyen emekli olacak

Emniyet personelinin rütbe, atama, kıdem sıralaması ve terfilerine ilişkin sınav ve eğitimi ile değerlendirme kurullarının çalışmalarına ilişkin yönetmelik Bakanlar Kurulu’nca değiştirildi. Yönetmeliğe göre polis amirleri, komiser yardımcısı ve komiser rü

Emniyet personelinin rütbe, atama, kıdem sıralaması ve terfilerine ilişkin sınav ve eğitimi ile değerlendirme kurullarının çalışmalarına ilişkin yönetmelik Bakanlar Kurulu’nca değiştirildi. Yönetmeliğe göre polis amirleri, komiser yardımcısı ve komiser rütbesinde 4’er, başkomiser ve emniyet amirinde 3’er, 4. ve 3. sınıf emniyet müdüründe 2’şer, 2. sınıf emniyet müdüründe 1, 1. sınıf emniyet müdürü rütbesinde ise en az 2 yıl zorunlu bekleyecek.

1. sınıf ve sınıf üstü emniyet müdürleri yaş haddine kadar bekletilecek. Bulundukları rütbeden beş yıl içinde bir üst rütbeye terfi edemeyen emniyet amirleri emekliye sevk edilecek.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!