32 ilde dev operasyon

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ/PDY üyesi askerler ile askerlerden sorumlu sivil yapılanma içerisinde olduğu öne sürülen 40 kişi gözaltına alındı.

32 ilde dev operasyon
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen 2 soruşturma çerçevesinde, FETÖ/PDY üyesi askerler ile askerlerden sorumlu sivil yapılanma içerisinde olduğu ileri sürülen 145 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. Şüpheliler arasında ByLock kullanıcılarının da bulunduğu öğrenildi.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için 32 ilde eş zamanlı operasyon başlattı. 

Belirlenen adreslere düzenlenen baskınlarda şu ana kadar 40 kişinin gözaltına alındığı, operasyonların sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler