28 DAEŞ'li öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı DAEŞ'e yapılan operasyonlarda 28 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.   Dün Halep'in kuzeyinde tespit edilen terör örgütü DAEŞ'e ait 58 hedefe Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla (ÇNRA) yapılan atışlarda ilk belir

28 DAEŞ'li öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı DAEŞ'e yapılan operasyonlarda 28 teröristin öldürüldüğünü açıkladı.
 
Dün Halep'in kuzeyinde tespit edilen terör örgütü DAEŞ'e ait 58 hedefe Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla (ÇNRA) yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre en az 28 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Halep'in kuzeyinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla DAEŞ'e ait 58 hedef tespit edildi.
 
"Misliyle mukabele" kapsamında sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile belirlenen hedeflere atış yapıldı.
 
Atışlar sonucu ilk tespitlere göre en az 28 terör örgütü DAEŞ mensubu etkisiz hale getirildi ve iki bomba yüklü araç imha edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem