| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 29 Mayıs 2015 12:20 Güncellenme tarihi: 14 Nisan 2026 15:49

2 yaşındaki bebeğe eroin verip, öldürdü

Fenton Hogan isimli 2 yaşındaki küçük çocuk, annesi tarafından canavarca öldürüldü.Sessiz ve uslu durmasını isteyen uyuşturucu bağımlısı annesinin yüksek dozlarda metadon verdiği zavallı çocuk, 2013 yılında 2 yaşında hayatını kaybetti.34 yaşındaki canavar

Fenton Hogan isimli 2 yaşındaki küçük çocuk, annesi tarafından canavarca öldürüldü.Sessiz ve uslu durmasını isteyen uyuşturucu bağımlısı annesinin yüksek dozlarda metadon verdiği zavallı çocuk, 2013 yılında 2 yaşında hayatını kaybetti.

34 yaşındaki canavar anne Kelly Emery'ye adam öldürmek suçundan 6 yıl hapis cezası verildi. Minik Fenton'un büyükannesi Lynn ise Kelly'i asla affetmeyeceğini ve onun bir canavar olduğunu söyledi.17 yaşından beri eroin bağımlısı olan canavar anne, oğlunun sessiz olmasını istediği için ona metadon verdiğini söyledi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!