2 çocuk yanarak can verdi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yeni yıla girildikten sonra gece saat 02.30 sıralarında anne babanın serada don nöbeti tuttuğu sırada evdeki elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangında içeride uyuyan 7 ve 2,5 yaşındaki iki çocuk yanarak can verdi. Ed

2 çocuk yanarak can verdi

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde yeni yıla girildikten sonra gece saat 02.30 sıralarında anne babanın serada don nöbeti tuttuğu sırada evdeki elektrikli sobadan çıktığı tahmin edilen yangında içeride uyuyan 7 ve 2,5 yaşındaki iki çocuk yanarak can verdi.

Edinilen bilgilere göre, Seydikemer ilçesi Kumluova Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde Ayşe Aydın isimli kadının evinde kalarak serasında işçi olarak çalışan Kamuran Aykır ile eşi Pınar Aykır don nöbeti için seraya nöbete gittiklerinde 7 yaşındaki Zeynep, 2,5 yaşındaki Bilal ve 4 yaşındaki Yusuf evde kaldılar. Baba Kamuran Aykır ile anne Pınar Aykır, hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle serada soba yakıp turfanda domatesleri dona kaptırmamak için uğraşırlarken, evde uyuyamayan 4 yaşındaki Yusuf Aykır da yanlarına geldi. Saat 02.30 sıralarında Zeynep Aykır (7) ile Bilal Aykır (2,5) uyurken elektrikli sobadan çıktığı sanılan yangın evi bir anda alevler içinde bıraktı. Yangın haberini seranın içerisinde alan anne ve baba ile komşular koşarak eve geldiklerinde yangının tüm evi sardığı görülürken, Seydikemer itfaiye grup amirliği ile Kaş ve Kınık'tan itfaiye ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalelerine rağmen Zeynep Aykır ile Bilal Aykır kurtarılamadı.

Baba Kamuran Aykır ile Anne Pınar Aykır 2 çocuğunun yanarak can vermesi nedeniyle sinir krizleri geçirdi. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alıp söndürdüklerinde 2 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı. Çocukların cesetleri Fethiye cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından geniş çaplı otopsi için Muğla adli tıp kurumuna gönderildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma çok yönlü sürüyor. Ailenin ihtiyaç sahibi olduğu, sera işçisi olarak çalışarak hayatlarını sürdürdükleri öğrenildi.

2 çocuk yanarak can verdi

2 çocuk yanarak can verdi

2 çocuk yanarak can verdi

2 çocuk yanarak can verdi

2 çocuk yanarak can verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler