| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Gündem Yayın tarihi: 26 Kasım 2009 20:03

2 albay 1 yarbay için tutuklama

ERGENEKON soruşturması kapsamında İstek Vakfı'na ait Poyrazköy'deki boş arazide yapılan kazılarla ilgili ele geçen deliller ve Ermeni cemaatine yönelik suikast iddialarına ilişkin yürütülen "Kafes" soruşturması kapsamında 2 albay ve bir yarbay hakkında ya

ERGENEKON soruşturması kapsamında İstek Vakfı'na ait Poyrazköy'deki boş arazide yapılan kazılarla ilgili ele geçen deliller ve Ermeni cemaatine yönelik suikast iddialarına ilişkin yürütülen "Kafes" soruşturması kapsamında 2 albay ve bir yarbay hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Kafes soruşturması kapsamında gözaltına alınan 2 albay ve bir yarbay geçen hafta soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Beşiktaş'taki adliye binasına getrilmişti.

Savcılık sorgularının ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edilen 2 albay ve bir yarbay mahkemedeki sorgularının ardından tutuksuz yargılnamak üzere serbest bırakılmıştı. 'Kafes' soruşturmasını yürüten Cumhuriyet Savcısı Murat Yönder'in 3 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbet bırakılmasına yaptığı itirazı değerlendiren mahkeme 2 albay ve bir yarbay hakkında yakalama kararı çıkarttı.


Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!