Gözü kara oyuncu rolü için yaptığıyla alkış topladı! Sera Kutlubey kimdir?

İyilik dizisinin başrol oyuncusu Sera Kutlubey, yüksek katlı bir binanın çatısında yapılan çekimlerde dublör kullanmadı.

Gözü kara oyuncu rolü için yaptığıyla alkış topladı! Sera Kutlubey kimdir?

İntihar girişimi sahnesinde oyuncunun çıktığı yükseklik ise izleyicilerin yüreğini ağzına getirdi.

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisindeki rolüyle hafızalara kazınan ve şimdilerde İyilik dizisinde başrolü oynayan Sera Kutlubey, oyunculuk performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Gözü kara oyuncu rolü için yaptığıyla alkış topladı! Sera Kutlubey kimdir?

DUBLÖR KULLANMADI
İyilik dizisindeki "Damla" rolüyle dikkat çeken güzel oyuncu sahne gereği yüksek bir binanın üzerinden intihar girişiminde bulundu. Tehlikeli sahnede dublör kullanmayan ünlü oyuncunun yaşadıkları ise kamera arkası görüntülerle ortaya çıktı. Güzel oyuncu işine olan aşkı ve sahnenin daha gerçekçi görünmesi için dublör kullanmayı reddederken, büyük bir tehlikeyi de atlatmış oldu.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?
24 Ekim 1997 yılında İstanbul'da doğan Sera Kutlubey, eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile yaşayan Kutlubey, ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandıran oyuncu, Zalim İstanbul'da oynadığı Cemre karakteriyle büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler