Gönül Dağı 87. Bölümde neler oldu? Gönül Dağı 88. Bölüm fragmanı (Yeni bölüm)

TRT’nin sevilen dizisi Gönül Dağı 86. Bölümü ile ekranlara geldi.

TRT 1’de ekranlara gelen ve çok sayıda izleyiciyi ekran başına kilitleyen Gönül Dağı, yeni bölümü ile ekranlara geldi. Gönül Dağı 87. Bölümde neler oldu? Gönül Dağı 88. Bölüm fragmanı (yeni bölüm) ve bütün ayrıntılar bu sayfada.

Gönül Dağı 87. Bölümde neler oldu? Gönül Dağı 88. Bölüm fragmanı (yeni bölüm)

Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Şebnem Dilligil, Ege Aydan, Ulviye Karaca, Hande Nur Tekin, Sait Seçkin, Çiğdem Aygün, Hüseyin Sevimli, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Nazlı Pınar Kaya, Eser Eyüboğlu, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Gülsim Ali İlhan’ın rol aldığı dizi yeni bölümü ile yine izleyiciyi ekran başına kilitledi.

YENİ BÖLÜM 87. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her hafta cumartesi akşamları izleyici ile buluşan dizinin 86. Bölümünde amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan bilişim vadisini kurmak için çalışmalara başladı. Hüseyin buldukları defineyi bozdurmaya çalışırken abisi Muammer’e yakalandı ve anlaşamadıkları için altınları çatıdan atarken jandarma tarafından yakalandılar. Cezaevine gönderilen Hüseyin ve Muammer zor günler geçiriyor. Taner’in evlilikten vazgeçtiği Yasemin, Halime’nin karşısın çıkarak düğünde takılan altınları istedi. Bunun üzerine Zahide, Yasemin’le konuşmaya gitti.

Yasemin Zahide’yi tersledi. Elif’in babası yurt dışında vefat etti. Bunun üzerine Kenan’dan yardım istediler. Kenan Elif’e yardım ederek cenazenin gelmesini sağladı. Ve işlemleri halletti. Sefer, Erkan’ın hayalini gerçekleştirmek için Gedellispor’a başkan oldu. Kulüp yokluk içinde olduğundan hep birlikte sorunları çözmek için çalışmaya başladılar. Münir Başkan, dünürü Hüseyin’in cezaevine girmesi üzerine ilk önce kızı Asuman’ı sonra da damadı Ramazan’ın konuşarak canını sıktı.

Ciritçi Abdullah ise içindeki sırla hayatını dürdürüyor. Selma öğretmene Güneş toplayan Divane’nin onun babası olduğunu söyleyip söylememek konusunda kararsızlığı devam etti. Selma öğretmen de bir şeylerden şüphelenerek araştırma yapmaya başladı.

GÖNÜL DAĞI 88. BÖLÜM FRAGMANI

Gönül Dağı’nın gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölüm 88. Bölümde neler olacağına ilişkin fragman yayınlandı. Fragmanda Güneş toplayan Divane ile Ciritiçi Abdullah'ın konuşması merak uyandırıyor. Divane'nin "benim bu dünyadaki vazifem bitmiş sözleri" soru işaretlerine neden oluyor.

Gönül Dağı 87. Bölümde neler oldu? Gönül Dağı 88. Bölüm fragmanı (yeni bölüm)

Gönül Dağı 87. Bölümde neler oldu? Gönül Dağı 88. Bölüm fragmanı (yeni bölüm)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv