Türkiye’nin En Büyük Otobüs ve Minibüs Kiralama Şirketi

Türkiye’nin 7 bölgesinde de otobüs kiralama, minibüs kiralama ve V.I.P. araç kiralama hizmetlerinde öncü firma.

Türkiye’nin En Büyük Otobüs ve Minibüs Kiralama Şirketi

Türkiye’nin 7 bölgesinde de otobüs kiralama, minibüs kiralama ve V.I.P. araç kiralama hizmetlerini sunan Buskirala.com, sayısız araç filosuyla 2023 yılında da en çok tercih edilen platform oldu. Kurumsal firmalar ve kamu kuruluşlarının teveccühü ile gerek yurtiçi gerekse yurtdışı taşımacılık sektöründe damga vurarak öncü oldu.
Acemali Turizm çeşitli araçları en ekonomik fiyatlar eşliğinde sunarken, kaliteden asla taviz vermeyerek rakipsizliğini bu alanda sürdürmeye devam ediyor. 81 ilde tüm ilçelere kadar ülkemizin her noktasından otobüs ve minibüs temin edebileceğiniz platformumuz kurumsallığı ile öne çıkmaya devam ediyor.

Otobüs Çeşitleri ve Fiyatlandırma Politikası

Ülkemizde en çok tercih edilen otobüsler ekonomik olduğu için 46 kişilik araçlardır. 2011 modelden başlayarak lüks ve konforlu otobüslerimizi siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. Bunların yanında 50 kişilik ve 54 kişilik otobüs kiralama seçeneklerimizle yolcu kapasitesi ihtiyacınıza göre araç temin edebilirsiniz.
Bu yıl enflasyonla mücadele kapsamında ekstra bir fiyat artırmasına gitmeden yüzde 63’lük bir büyüme sağlayan Buskirala, kaliteyi cazip fiyatlar eşliğinde sunuyor. Fiyatlandırmamızı yaparken yolcu kapasitenize uygun otobüsleri seçerek ve gideceğiniz yol güzergahını en makul seçerek sizleri en uygun fiyat avantajını sağlıyoruz. Ayrıca kredi kartına 12 aya varan taksit imkanıyla da o an zor durumda olsanız bile rahatça ödeme kolaylığı elde edebiliyorsunuz.

Geniş Filo Avantajı ile Minibüs Kiralama

Geniş araç filomuz sayesinde çok çeşitli minibüsleri barındırmaktayız. 4 kişilik Vip minibüslerden tutunda 31 kişilik midibüslere kadar geniş bir yelpazeyle sizlere minibüs kiralama avantajı sağlamaktayız.

Ülkemizin her noktasından online sözleşmemiz sayesinde anında kiralık minibüs işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Üstelik ücretsiz tecrübeli şoför desteğimiz sayesinde yolculuk esnasında güvende olursunuz. T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı onaylı D2 belgeli araçlarımız sizlere yurtiçinde dilediğiniz seyahati edebilmenizi sağlar. Uluslararası seyahat düşünüyorsanız B2 belgeli minibüslerimizden kiralayarak dünyayı dolaşabilirsiniz.

Fiyatlandırmalarımız aracın kaç kişilik olduğu, modeli, gideceği km cinsinden yolu ve kaç günlük kiralanacağına göre şekillenmektedir. Sizlere en ekonomik minibüs kiralama fiyatlarını sunan Acemali Turizm, aynı zamanda kurumsal kalitesiyle de fark yaratmaktadır.

Araç Çeşitlerimiz

Her türlü ihtiyacınıza göre değişkenlik gösterebilen araç çeşitlerimizle her zaman fark yaratıyoruz. Otobüs, minibüs ve Vip araç çeşitlerimizle Türkiye’de en çok rağbet gören firma olduk. İşte ülkemizin her noktasından faydalanabileceğiniz araç portföyümüz;

• 4 Kişilik Vip Minibüs Kiralama: Bu araçlarımız Premium kalitede hizmet vermekte olup yabancı dil bilen tecrübeli şoförler eşliğinde sunulmaktadır. Genellikle protokol işlemlerinde tercih edilmektedir.

• 8 Kişilik Vip Minibüs Kiralama: Bu minibüslerimiz lüks, konforlu ve yüksek model araçlardan oluşmaktadır. Genellikle özel gruplar veya firmaların tercihi olmaktadır.

• 16 Kişilik Minibüs Kiralama: Ekonomik ve konforlu araç arayanların tercihi genellikle bu tip minibüslerimiz olmaktadır. Sprinter veya Crafter olarak sunduğumuz araçlar geniş bagaj kapasitesiyle çok tercih edilmektedir.

• 19 Kişilik Minibüs Kiralama: Genellikle düğün, nişan, kına ve gezi gibi organizasyonlar tercih edilen bu araçlarımız lüks ve rahat araçlardır. Mercedes Sprinter veya Volkswagen Crafter çeşitleriyle sunulur.

• 27 Kişilik Minibüs Kiralama: Yarım otobüs veya midibüs olarak bilinen bu araçlar yüksek tavan ve geniş hacmiyle kalabalık grupların tercihi olup, bagaj kapasitesi de yüksektir.

• 31 Kişilik Minibüs Kiralama: Otokar Sultan veya Isuzu Turkuaz çeşitlerimizle sunduğumuz bu minibüs çeşidimiz en büyük midibüstür. Okul gezileri, Servis ihtiyaçları, piknik faaliyetleri ve kurumların toplantılarında tercih edilmektedir.

Buskirala’dan Araç Kiralama Avantajları

Otobüs ve minibüs kiralama, seyahat ve ulaşım ihtiyaçlarına yönelik hızlı ve etkili çözümler sunan popüler bir hizmettir. Bu hizmetler, gruplar ve organizasyonlar için mükemmel ulaşım seçenekleri sağlar. İş gezisi, düğün, kına, nişan, turistik gezi, tur, toplantı, protokol faaliyetleri, piknik, etkinlik ve seçim gibi organizasyonlarda otobüs veya minibüs ihtiyaçlarınız firmamız tarafından karşılanır.

Her bütçeye ve ihtiyaca göre otobüs veya minibüs kiralayabileceğiniz platformumuz sayesinde birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. Bu avantajları sıralayacak olursak;

• Ekonomik fiyatlar
• Kredi kartına 12 ay taksit
• Otobüs veya minibüs kiralama sözleşmesi ile güvenli hizmet
• Tecrübeli ücretsiz şoför desteği
• 7/24 hizmet
• Ücretsiz seyahat sigortası
• Özel müşteri temsilcisi desteği
• Kurumsal firma
• Esnek seyahat rotaları
• Konforlu ve lüks araçlar
• İsteğe bağlı ek Premium hizmetler

Kiralayacağınız otobüs ve minibüsün kalitesi ve konforu, seyahat deneyiminizin önemli bir parçasıdır. Bu nedenle, araçların temiz, bakımlı ve rahat olmasına dikkat etmelisiniz. Tüm bu hizmetleri Buskirala.com garantisi ile sağlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler