Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler’de heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte detaylar.

Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler heyecanı başladı. Daha önce oynanan ödül oyunun ardından 10 Ocak 2021 akşamı ekranlara gelen bölümde kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Bütün detaylar haberimizde…

Survivor 2021 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? 

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan ve Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından olan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler heyecanı başladı. 9 Ocak 2021’de oynanan ve zıpkın, olta gibi balık avlama malzemelerinin olduğu ilk ödül oyununu 9-7 gönüllüler takımı kazandı. Baraka ödülünü ise ünlüler takımı kazandı. Barakayı kaybeden gönüllüler takımı 3 gün barakasız yaşamak zorunda kaldı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021’de 10 ocak 2021 akşamı heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlülerin 4-0 öne geçtiği dokunulmazlık oyununda gönüllüler 4-4 eşitliği yakaladı. Kıya sıya ve heyecan dolu yarışma sonrasında dokunulmazlık oyununu 10-7 ünlüler takımı kazandı. Acun Ilıcalı dokunulmazlık sembolünü 2 etabı kazanan ve gönüllüler takımından bir erkek yarışmacı mağlup etmesinden dolayı Merve'ye verdi.

SURVİVOR 2021 ÜNLÜLER GÖNÜLLÜLER KADROSU

Ünlüler Takımı: İsmail Balaban, Melis Sezer, Çağrı Atakan, Meryem Kasap, Hayrettin, Barış Özbek, Merve Aydın, Batuhan Karacakaya, Öykü Çelik, Cemal Hünal, İlayda Şeker

Gönüllüler Takımı: Uğurtan, Sancakay, Emin, Hanzade, Yunus Emre, Poyraz, Sena, Ayşe, Reşat, Aleyna, Steven

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem