Bahaddin Güneş: "Sarıyer maçı geride kaldı"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş açıklamalarda bulundu.

Bahaddin Güneş: "Sarıyer maçı geride kaldı"

Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, takımın son durumu hakkında medya merkezine bilgilendirmelerde bulundu.

Bayburt maçında kaybettikleri puanın telafisini Sarıyer maçında yapmak istediklerini, bunu da başardıklarını söyledi.

Sarıyer maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Güneş, “Namağlup unvanımızın devam etmesi için bu maçı muhakkak kazanmamız gerekiyordu. Oyunun hakimiyeti bizdeydi. 3 tane topumuz direkten döndü. Sarıyer maçında ne yaptığını bilen ve sabırlı bir şekilde oynadık. Bu da bizi mutlu etti” dedi.

Birçok pozisyona girdiklerini de ifade eden Güneş şu ifadeleri kullandı:

“Golün son dakikada gelmesi bizi 3 puan anlamında sevindirdi ama biz maçı daha önce koparmalıydık. Takımımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Sarıyer maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde Çorum maçı var. Bu maça da en iyi şekilde hazırlanacağız. Bu karşılaşmadan da galip olarak ayrılmak istiyoruz. Başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetimimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir teşekkür de benimle çalışan ekibime ediyorum. Bundan sonraki maçlarımıza da tek tek bakacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem