Gelecek Partisi Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Arzu Ötkem: “Güç zehirlenmesiyle…”

Gelecek Partisi Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Arzu Öktem’den flaş açıklama.

Gelecek Partisi Trabzon Ortahisar ilçe Başkanı Arzu Ötkem: “Güç zehirlenmesiyle…”

Gelecek Partisi Trabzon Ortahisar Kurucu İlçe başkanı Arzu Öktem “14 Mayıs Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne ve gücüne kavuşacağı bir gündür.” dedi.

Öktem açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Ülkenin son 20 yılını tek başına yöneten AK Parti ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan her türlü kararı alma, yasa çıkarma, kararnamelerle birlikte istediğini yapma hakkına sahip. Ülkenin mahkemeleri, bürokrasisi, meslek odalarının tümü emrinde. Sivil toplum örgütlerinin büyük bölümü ağzının içine bakıp alkış tutuyor. Buna rağmen ülke kötü durumdaysa ve bunu dış güçlere, iç düşmanlara bağlıyorsa ve bu palavraları da peynir-ekmek gibi yiyen bugün dahi en az yüzde 30'luk bir kitle de arkasında ise ülkeye ve halka değil başka bir güce hizmet ediyordur.

Çünkü 20 yıllık iktidarın sonunda ülkesini ve vatandaşını seven, ülkesine ve vatandaşına hizmet etmeyi kutsal görev edinen birisi vatandaşının tek bir bireyinin dahi yoksulluk sınırının altında yaşamaması sanayi, eğitim, tarım, bilim, sanat, edebiyat, tıp alanında dünyanın parmakla gösterdiği, tez konularının dahi yapıldığı bir ülke haline getirmiş olmalıydı.

Oysa; Erdoğan ailesinin tüm bireylerini, yakın akrabalarını, siyasi çevresini, beraber iş yaptığı kişileri yerel ve genel iktidarı boyunca Karun'dan daha da zengin yapmıştır.

Güç zehirlenmesiyle birlikte katrilyonluk servetlerine, servet katmış, toplumu tamamen mülksüzleştirip, her yönüyle köle haline getirmiş, korku duvarları örmüş, Adaleti bitirmiş, Liyakati ortadan kaldırmış, İnanç değerlerini sarsmış, Ahlakı çökertmiştir.

Bunu hala göremeyen, uyuşmuş beyinlerin olması ise ağır travmatik bir durumdur.

14 Mayıs Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne ve gücüne kavuşacağı bir gündür.

Hep birlikte bunu başaracağız.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset