Fatih Erbakan, Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı kararını açıkladı

Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılıp katılmayacağına dair açıklamalarda bulundu.

Fatih Erbakan, Yeniden Refah'ın Cumhur İttifakı kararını açıkladı

Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'nde kameraların karşısına geçti ve partisinin Cumhur İttifakı kararını resmen duyurdu.

AK Parti, geçtiğimiz hafta Binali Yıldırım ve Ali İhsan Yavuz önderliğinde Yeniden Refah Partisi'ni ziyaret etmiş ve "Cumhur İttifakı'na katılın" davetinde bulunmuştu.

Fatih Erbakan, AK Parti heyetiyle yapılan görüşme sonrası "Parti kurulları ve teşkilatlarla istişare ederek kararımızı vereceğiz" şeklinde konuşmuştu.

"TEK BAŞIMIZA SEÇİME GİRİYORUZ"

Fatih Erbakan, bugün partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada "Parti olarak kapsamlı bir değerlendirme yaptık. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Genel Seçime herhangi bir ittifaka dahil olmadan müstakil olarak gireceğiz" dedi.

"CUMHURBAŞKANI ADAYIYIM"

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhurbaşkanlığı seçimine kendi adayıyla gireceğini kaydeden Erbakan, "Almış olduğumuz karar doğrultusunda bugün YSK'ya Cumhurbaşkanlığı adaylığı için başvurumu gerçekleştireceğim" diye konuştu.

Haber61 - Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem