Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebeklerine verecekleri isim belli oldu

Fahriye Evcen, 2017 yılında görkemli bir düğünle meslektaşı Burak Özçivitile dünyaevine girdi. evcen şimdi ise 8 aylık hamile...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikinci bebeklerine verecekleri isim belli oldu

2019'da oğlu Karan Özçivit'i kucağına alarak ilk kez annelik heyecanı yaşayan Evcen şimdi ise 8 aylık hamile. İkinci bebeğinin dünyaya getirmek için gün sayan Fahriye Evcen ve eşi Burak Özçivit’in bebeklerine verecekleri isim belli oldu.2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, mutlu evlilikleriyle gündeme gelmeye devam ediyor.bİlk oğlu Karan'ı 2019 yılında dünyaya getiren Evcen, şimdilerde 2. oğluna 8 aylık hamile.

İkinci bebeğini kucağına almak için gün sayan Fahriye Evcen sosyal medya sayfasından sık sık karnı burnundan halini takipçileriyle paylaşıyor.Şimdilerde ikinci oğlunu kucağına almaya hazırlanan çiftin, bebeklerinin ismi de belli oldu.Çiftin önümüzdeki aylarda dünyaya gelecek oğullarına Kerem ismini verecekleri öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin