Fahriye Evcen ikinci kez anne oldu!

Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in heyecanla bekledikleri bebekleri dünyaya geldi.

Fahriye Evcen ikinci kez anne oldu!

'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan, 2017 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2019'da oğulları Karan'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Çift, geçtiğimiz aylarda ikinci bebeği beklediklerinin müjdesini vermişti.Özçivit, geçtiğimiz aylarda "Neler hissediyorsunuz?" sorusuna; "Biz de yeni öğrendik, inanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım, farkında olmadan kapalı yola girdim" yanıtını vermişti. Mutluluğu yüzlerine yansıyan ikiliden Burak Özçivit, "Daha haberi yeni aldık. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz, sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" ifadelerini kullanmıştı.Fahriye Evcen, sosyal medyada yayınladığı karnı burnunda iki kareye, nazar boncuğu ve mavi kalp emojisiyle birlikte "Kavuşmaya az kaldı" mesajını yazmıştı. Eşinin gönderisine kayıtsız kalmayan Burak Özçivit, "Bekliyoruz" yorumuna bebek emojisi de eklemiş.
Aynı pozları 22 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabına taşıyan Burak Özçivit, "Su gibi" yazarak, oyuncu eşine övgüler yağdırmıştı. Bu kez de Evcen, eşinin kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına, kalp emojisiyle birlikte "Canım" karşılığını vermişti.Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti, bugün öğlen saatlerinde ikinci kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Çift, heyecanla bekledikleri erkek bebeğine 'Kerem' adını verdi.
Doğum sırasında eşi Fahriye Evcen Özçivit’i yalnız bırakmayan Burak Özçivit, duygu dolu anlar yaşadı.Doğum sırasında eşi Fahriye Evcen Özçivit’i yalnız bırakmayan Burak Özçivit, duygu dolu anlar yaşadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin