Eski Trabzonsporludan itiraf geldi! "Beşiktaş'a gidecektim ama..."

Çaykur Rizesporlu Sefa Yılmaz, Kayserispor'da oynadığı dönemde Beşiktaş ile anlaştığını ama daha iyi teklifle gelen Trabzonspor'a transfer olduğunu itiraf etti.

Eski Trabzonsporludan itiraf geldi! "Beşiktaş'a gidecektim ama..."

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Sefa Yılmaz, flaş transfer itirafında bulundu. 32 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, Kayserispor'da oynadığı dönemde Beşiktaş ile anlaştığını fakat daha iyi teklifle gelen Trabzonspor'a imza attığını söyledi.

"Tedavim İstanbul’da oluyordu ve o sırada Beşiktaş’la görüşmüştük"
Sefa Yılmaz, "O dönem Kayserispor’la çok iyi bir sezon geçirmiştik. Bireysel olarak da çok iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. 3 sene oynadım ve milli takıma seçildim. Milli takıma seçildiğim son sene maalesef ayağım kırılmıştı. Tedavim İstanbul’da oluyordu ve o sırada Beşiktaş’la görüşmüştük" ifadelerini kullandı.

Eski Trabzonsporludan itiraf geldi! "Beşiktaş'a gidecektim ama..."

"Beşiktaş ile aramızda bir anlaşma vardı"

Sefa Yılmaz, "Beşiktaş beni çok istiyordu. Kendi aramızda bir anlaşma vardı. Lig bitince ayrılacağımı Süleyman Hurma'ya söylemiştim. Kendimi devamlı geliştirmek istediğim için böyle bir teklifi değerlendirmek istedim" açıklamasını yaptı."

Daha sonra Trabzonspor, kulübe iyi bir teklifle geldi"

Sözlerine devam eden Yılmaz, "Daha sonra Trabzonspor, kulübe iyi bir teklifle geldi. Ben de tabii ki her zaman kulübümü göz önünde bulundururum. Sonuçta beni Türkiye’ye getiren Süleyman Hurma'dır. Bizim için bu şekilde daha iyi olacağını söylemişti. Aslında Beşiktaş’a gidecektim ama son anda Trabzonspor oldu" dedi.

Sefa Yılmaz'ın kariyeri
Kariyerine Wolfsburg altyapısında başlayan Sefa Yılmaz, Alman ekip ile profesyonel oldu. 14 Şubat 1990 doğumlu futbolcu, MSV Duisburg, Kayserispor, Trabzonspor, Alanyaspor, Gaziantepspor, Boluspor, Altınordu, Gençlerbirliği, Sivasspor ve Çaykur Rizespor formaları giydi.

Kayseri'den Trabzon'a 3.5 milyon Euro'ya transfer oldu
2014 yazında Kayserispor'dan Trabzonspor'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Sefa Yılmaz, Bordo-Mavili kulüpte 3 sene forma giydi. Karadeniz ekibinde oynadığı dönemde Alanyaspor ve Gaziantepspor'a kiralandı.

Trabzonspor formasıyla 54 maça çıktı
Trabzonspor forması ile 54 maça çıkan Sefa Yılmaz, 9 gol, 4 asist kaydetti. Toplam 3010 dakika süre alan 32 yaşındaki sağ kanat, 11 maçta ise sarı kart gördü.

Sefa Yılmaz'ın bu sezonki performansı
Sefa Yılmaz, bu sezon Çaykur Rizespor ile 18 karşılaşmada görev aldı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli oyuncu, asist katkısı sunamadı. Sefa Yılmaz 6 mücadelede sarı kart gördü.

Eski Trabzonsporludan itiraf geldi! "Beşiktaş'a gidecektim ama..."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor