Eski Trabzonsporlu Özer Hurmacı Teknik Direktör oldu

Eski Trabzonsporlu Özer Hurmacı Bursaspor'a teknik direktör oldu.

Eski Trabzonsporlu Özer Hurmacı Teknik Direktör oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bursaspor geçtiğimiz günlerde Teknik Direktör İsmail Ertekin’le yolları ayırmıştı. Yeşil-beyazlı ekip takımın başına Özer Hurmacı'yı getirdiğini resmen açıkladı.

HEM FUTBOLCU HEM DE SORUMLU

Bursaspor'dan yapılan açıklamaya göre Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcu olarak görevini sürdürecek.

Bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Bursaspor, çıktığı 26 maçta aldığı 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 2. Lig Beyaz Grup’ta 14. sırada bulunuyor.

Eski Trabzonsporlu Özer Hurmacı Teknik Direktör oldu

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA

Bursaspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir. Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır. Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz."

ADEM BÜYÜK VE NURİ ŞAHİN ÖRNEĞİ

Geçen yıl Süper Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Marius Sumudica ile karşılıklı anlaşılarak yollarını ayırmasının ardından forvet oyuncusu Adem Büyük, futbol sorumlusu olarak göreve getirilmişti. Tecrübeli golcü, kısa bir süre sarı-siyahlı kulüpte hem futbolcu hem de futbol sorumlusu olarak görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor