Eski Trabzonsporlu maçı böyle değerlendirdi! Fenerbahçe’nin planı suya düştü!

Trabzonspor’un eski futbolcusu Erman Özgür, Bordo mavililerin Fenerbahçe’yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirdi.

Eski Trabzonsporlu maçı böyle değerlendirdi! Fenerbahçe’nin planı suya düştü!

Özgür  şu ifadelere yer verdi;

Trabzonspor iç saha etkisi ile maça daha istekli başladı. Fenerbahçe'nin ölümcül orta saha presini aşabilmek için zaman zaman orta sahayı kullanmadan savunma arkası toplar denediler. Ancak bu plan Trezeguet'nin tarafından denenince Samuel'in çabukluğu planı suya düşürdü. Fenerbahçe'nin kazandığı toplarda ilk pasları iyi kullanamaması, Siopis ve Bakasetas'ın iyi oynamaları ve Batshuayi'nin topu önde tutamaması hem Fenerbahçe'nin hücumlarını, hem de oyunun kalitesini olumsuz etkiledi. Yine de Joshua King ile maçın tek fırsatında direğe takılan Fenerbahçe oyunu alamasa da skora yaklaşan taraf oldu. 2.yarıya Trabzonspor iyi başladı. Bakasetas ve Siopis özelinde orta saha üstünlüğünü aldı. Bu üstünlük arka arkaya Crespo'nun atılışı ve Bakasetas'ın güzel pasında Maxi Gomez'in nefis bitirişi ile tabelaya da yansıdı.

İyi analiz

Fenerbahçe'de maçın neredeyse tamamında, oyuna girenler de dahil olmak üzere kötü oyuna isyan eden oyuncu olmayınca Trabzonspor eksik rakibine fırsat vermedi. Abdullah Avcı'nın maçın en iyileri Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür ve Maxi Gomez'i oyundan almasına rağmen Trabzonspor hücumda iyi analiz ederek oynadığı Fenerbahçe'ye karşı yine iyi hücum eden taraf oldu. Uzatmalarda ise Trezeguet fişi çeken isim oldu. Şampiyonluk yarışına sıkı sıkı tutunabilmek için ihtiyacı olan galibiyeti oyun olarak da hak ederek almayı başardı. Maçın adamı ise çıkana kadar kusursuz oynayan Bakasetas'tı.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler