Eski Trabzonsporlu futbolcuyu çok kızdırdılar! Küfüler havada uçuştu

2007-2013 yıllarında Trabzonspor forması giyen Serkan Balcı, basın mensuplarının sorularına sinirlenerek hakaretler savurdu.

Eski Trabzonsporlu futbolcuyu çok kızdırdılar! Küfüler havada uçuştu

Trabzonspor ve Fenerbahçe'de gösterdiği performansla hafızalarda iz bırakan 2019 yılında ise futbolu bırakıp teknik adamlığa adım atan eski milli yıldız Serkan Balcı, bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Eski yıldız, bir basın mensubunun kendisine yönelttiği soruya küfürler ederek yanıt verdi.

2004-2007 arasında Fenerbahçe, 2007-2013 arasında ise Trabzonspor formasını terleten eski milli yıldız Serkan Balcı, bir gece kulübünden çıkarken objektiflere yakalandı. 2019 yılında futbolu bırakarak teknik adamlığa soyunan Serkan Balcı, kendisine yöneltilen bir soruya sinirlenerek küfürler savurdu.

2019 yılında futbolu bırakarak teknik adamlığa adım atan ve son olarak Bodrumspor'da teknik direktör İsmet Taşdemir'in yardımcılığını yapan Serkan Balcı, eğlence mekânından kız arkadaşlarıyla çıkarken görüntülendi.

2009 yılında ressam Berfin Uluman ile dünyaevine giren ve yaklaşık 5 sene önce eşinden boşanan Serkan Balcı, biten evliliği hakkında kendisine yöneltilen bir soru üzerine küfürler savurdu.

Serkan Balcı, kendisini görüntüleyen basın mensuplarının; "Serkan Bey, 2019 yılında eşinizden boşandınız. Boşanma sebebi eşinizi aldatma mıydı?" sorusu üzerine çileden çıktı.

Eski Trabzonsporlu futbolcuyu çok kızdırdılar! Küfüler havada uçuştu

"BU NASIL SORU SİZ KİMSİNİZ?" DİYEREK KÜFÜRLER SAVURDU
Eski eşini aldattığı yönündeki soruya sert bir dille tepki gösteren Serkan Balcı, "Bu nasıl soru, siz kimsiniz? Beni çekseniz kaç yazar! Bak bunlarla şimdi eve gideceğim" dedi. Daha sonrasında küfürler savuran Serkan Balcı, daha da ileri giderek muhabirlere orta parmak işareti yaptı.

Mekandaki görevlilerin görüntü alan gazetecileri engellemeye çalıştığı iddia edilirken Serkan Balcı'nın bu duruma sessiz kaldığı ve yanındaki kız arkadaşları ile arabaya binerek mekandan uzaklaştığı öne sürüldü.

(Karar)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor