Ertuğrul Doğan'dan 1461 Trabzon'a ziyaret! Protokol yapılacak

Trabzonspor Başkan Adayı ertuğrul Doğan, 1461 Trabzon'u ziyaret edip başkan celil hekimoğlu ile görüştü.

Ertuğrul Doğan'dan 1461 Trabzon'a ziyaret! Protokol yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkan adayı Ertuğrul Doğan ve yönetim listesinde yer alan ekibi ile birlikte bugün 1461 Trabzon'u  ziyaret ederek, Başkan Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle  bir araya geldi. 26 Mart Pazar günü yapılacak olan kongreye tek aday olarak giren Doğan, seçim sonrası Trabzonspor Kulübü’nün 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz ile daha iyi bir birliktelik halinde olacağını ifade etti. 
1461 Trabzon (5)
Yapılacak olan protokolle ilişkilerin artacağını da söyleyen Doğan, “1461 Trabzon Futbol Kulübü ile bir protokol yapacağız. Bu protokolle hem Trabzonspor kazanacak hem de 1461 Trabzon FK kazanacak. Gerek oyuncu alış verişi gerekse diğer yönden iki kulüp birbirine destek olacak. Ama öncelikli hedefimiz bunun için 1461 Trabzon FK’nın 1.Lig’e çıkması gerekiyor. Bunu da hep birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.
1461 Trabzon (4)
Başkan Celil Hekimoğlu da, Doğan’a Pazar günü yapılacak olan seçim sonrası yeni görevinde başarılar dileyerek, “Ertuğrul Doğan ile uzun yıllardır dostluğumuz var. Yeni yönetiminde de değerli arkadaşlarımız var. Kendisinin kulübümüzle ilgili düşünceleri bizi son derece memnun etmiştir. Bizim her zaman düşüncemiz, ‘Trabzonspor bizim abimiz, burada gelişen oyuncuları Trabzonspor’da görmek istiyoruz’ olmuştur. Trabzonspor’a desteğimiz her zaman sürecektir. 1. Lig’de olduğumuzda bu daha da verimli olacaktır. İnşallah bu sezon 1. Lig’e çıkıp, Trabzonspor’a oyuncu gelişimi anlamında desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

1461 Trabzon (3)1461 Trabzon (1)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler