Erçel'den radikal hamle! Hayallerini rafa kaldırdı

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in ablası Gamzel Erçel'in kızı 3 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'den geçen aylarda kötü haber gelmişti.

Erçel'den radikal hamle! Hayallerini rafa kaldırdı

Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi'nin, kanser tedavisi olduğu ortaya çıkmıştı. Bu süre zarfında sessizliği koruyan Erçel'in, son olarak Mavi için radikal bir karar aldığı öne sürüldü. Hollywood yıldızlarının koçu Lori Lively'den oyunculuk eğitimi almak için Amerika'ya gitmeyi planlayan ünlü oyuncudan bakın ne hamlesi geldi? Meğer…. Hande Erçel hayallerine veda etti. Son olarak "Sen Çal Kapımı" dizisiyle izleyici karşısına geçen güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde özel hayatındaki gelişmeler ile adından sık sık söz ettiriyor. Türkiye'nin en çok takip edilen kadın oyuncusu olan Erçel, paylaşımlarıyla da beğeni topluyor..

İŞ AÇIKLAMASI

Bugünlerde setlere dönmeye hazırlanan Hande Erçel, son olarak bir davete katıldı ve senaryoları değerlendirdiğini söyledi.

"GÜZEL ŞEYLER OLACAK"

Erçel, "Ailemle vakit geçiriyorum. Konuştuğumuz birkaç proje var en yakın zamanda netleşecek, güzel şeyler olacak" dedi.

YEĞENİ İÇİN…

Oyuncu, ABD'de alacağı oyunculuk eğitimini yeğeni Aylin Mavi'nin sağlık sorunları nedeniyle askıya aldığını belirtti.

ecel.webp

BİRTAKIM SAĞLIK DURUMLARINDAN KAYNAKLI ERTELEDİM"

Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy gibi ünlü aktörlerin koçu olan, Lori Lively'den ileri oyunculuk ve kişisel gelişim üzerine eğitim almayı planlayan Erçel, "ABD'de oyunculuk niyetim vardı ama birtakım sağlık durumlarından kaynaklı erteledim" diye konuştu.

Öte yandan Hande Erçel'in fenomen ablası Gamze Erçel'in 3 yaşındaki kızı Aylin Mavi'den kısa süre önce üzen haber gelmişti. Karnındaki şişlik nedeniyle gittikleri hastanede kansere yakalandığı ortaya çıkan Aylin Mavi'nin tedavisine başlanmıştı.

Zorlu bir süreç geçiren Hande Erçel ise yeğeninin sağlık durumu hakkında sessizliğini bozmuştu.

HER ŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Aceleyle bir mekandan çıkarken görüntülenen Hande Erçel, muhabirlerine Mavi'nin tedavi süreciyle ilgili sorularına, "Her şey güzel gidiyor, inşallah daha da güzel gidecek. O yüzden teşekkür ederim. Doğru zaman değil, inan başka zaman söz" yanıtını vermişti.

Daha uygun bir zamanda soruları yanıtlayacağını söyleyen oyuncu, hızla aracına binerek uzaklaşmıştı.

BÖYLE ORTAYA ÇIKMIŞTI

Hande Erçel'in 3 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi'nin kanser tedavisi gördüğü iddia edilmişti.

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından olan Arto, "Karnındaki şişkinlikten dolayı Mart ayında hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor." ifadelerini kullanmıştı.Gamze Erçel, kızı Mavi'nin durumu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı.

Gamze Erçel açıklamasında "Bizi merak edenler; bizler iyiyiz ve iyi olmaya çalışıyoruz.. İki hafta önce kızımız Mavi'yle ilgili bir tedavi sürecine başladık. Biz şokumuzu atlattık ve bunu kabullenip süreci en iyi geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Mavi'de gayet iyi" demişti.

Gamze Erçel'in 2,5 yaşındaki küçük kızının babası Caner Yıldırım ise yapılan paylaşımlardan rahatsız oldu.

HANDE ERÇEL'İN ENİŞTESİ SİTEM ETTİ

Caner Yıldırım açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir daha ailemize ait video ve görselleri kullanarak hassas bir konu olan sağlık durumu üzerinden dramatik cümle, müzik ve editlerle kamuoyunun dikkatini çekecek videolar ve görseller ile takipçi kazanmak adına paylaşım yapan magazin sayfaları hakkında suç duyurusunda bulunacağım".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin