Emre Belözoğlu’ndan Trabzonspor yorumu “Hak etmediler”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA Konferans Ligi play-off turunda Avrupa macerası sonlanan Trabzonspor hakkında açıklamalara bulundu.

Emre Belözoğlu’ndan Trabzonspor yorumu “Hak etmediler”

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, UEFA Konferans Ligi'ndeki Gent eşleşmesini değerlendirirken Trabzonspor’un Basel ile oynadığı Avrupa maçı ile ilgili de değerlendirmede bulundu.

Emre Belözoğlu’nun açıklamaları şu şekile:

Avrupa kupalarında mücadele edecek tüm takımlarımıza başarılar. Bu grupta bizim beklediğimiz hemen her takım dişli takımdı. İyi bir takımla eşleştiğimizi düşünüyorum. Kaliteli oyuncuları var. Kolay bir kura olmadı bizim için. Ama biz hem lig hem kupa hem de Konferans Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz. Turu geçebilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Sözlerim kolay bir maç gibi algılansın istemem. Zor bir kura çektik

GERÇEĞİ KABUL ETMEMİZ GEREKİYOR
Futbolu yorumlayıp başladık ama acımız çok taze. Çok da futbola konsantre olduğumuzu söyleyemem. Hepimizin kalbi serçe yüreği gibiyken, futbola konsantre olmak kolay olmayacak. Bizler de insanız. Ülkemiz zorlu bir süreç yaşadı. Belki yüzyılın en büyük felaketini ülkemiz yaşadı. Bunu atlatacağımıza inanıyorum. İnşallah bunu hep beraber aşabileceğimize inanıyorum. Ama bizim adımıza kolay değil. Antrenmana gidiyoruz, bir an duruyoruz, biz neye hazırlanıyoruz diye. Çok büyük bir felaket yaşadı ülkemiz. Bizler de derinden yaşadık. Ama hayatın da devam ettiğini gerçeğini kabul etmemiz gerekiyor

ELENMEYİ HAK ETMEDİLER
Avrupa kupalarında ülkemizin bayrağını en yükseğe çekebilmek adına ayrı bir motivasyon olması gerekiyor. Trabzonspor maçı çok iyi bir örnekti. Onlar adına dün üzüldüm. Elenmeyi hak etmediler. Bizler de inşallah hem ülke puanını hem de ülkemizde insanların çektiği sıkıntıları bir nebze unutturabilecek akşamlar yaşatırız. En büyük isteğimiz bu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor