EMO Başkan Adayı İsmail Hakkı Altaş Haber61'e konuştu

Elektrik Mühendisleri Odası Başkan Adayı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş Haber61'e açıklamalarda bulundu.

"KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş Kongre Adaylığını Açıkladı"

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, 25 Şubat tarihinde yapılacak olan kongrede aday olduğunu duyurdu. Altaş, adaylık süreci ve hedefleri hakkında Haber61'den Levent Ustabaşı'na özel açıklamalarda bulundu.

Uzun Yılların Tecrübesi

1985 yılında ekoya üye olarak mesleki yaşamına başlayan Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, üç dönem boyunca başkan yardımcılığı görevinde bulundu. Tecrübeli akademisyen, bu süreçte kazandığı deneyimlerin kendisini kongre adaylığına yönlendirdiğini belirtti.

Elektrik Mühendislerinin Sorunlarına Dikkat Çekiyor

Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, elektrik mühendislerinin karşılaştığı önemli sorunlara dikkat çekti. Kadro, özlük hakları ve iş hayatındaki ücret sorunları gibi konulara vurgu yapan Altaş, sektördeki diyalog eksikliklerinin giderilmesi gerektiğini ifade etti.

Diyalog ve İşbirliğini Artırma Hedefi

Kurumlar ve sektördeki kişiler arasındaki diyalogların geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Altaş, bu konuda atılacak adımların önemine değindi. Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş, sektördeki birlik ve beraberliği artırmayı, elektrik mühendislerinin sorunlarına çözüm üretmeyi ve meslektaşlarının haklarını savunmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar