Ekranlara geri döndü: Defne Samyeli çok izlenen dizinin kadrosuna dahil oldu!

Son olarak ‘Sol Yanım’ isimli dizide rol alan ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, bir süredir ekranlarda görünmüyordu.

Ekranlara geri döndü: Defne Samyeli çok izlenen dizinin kadrosuna dahil oldu!

Yalı Çapkını ve Ömer dizisinden aldığı teklifleri reddeden Defne Samyeli, eylül ayında başlayan ve çok izlenen ‘Aldatmak’ isimli dizinin kadrosuna dahil oldu.Bir süre sunuculuk yapan sonrasınca şarkıcılığa, ardından da oyunculuğa soyunan Defne Samyeli, son olarak ‘Sol Yanım’ dizisinde başrol oynadı. Dizinin ardından konser veren daha sonra uzun bir tatile çıkan Samyeli'nin yeni projesi belli oldu. Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden aldığı teklifleri reddeden Samyeli, iddialı bir dizisiyle el sıkıştı.

YENİ DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNDÜ

aldatmak-dizisi.webp

Samyeli, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör'ün paylaştığı Aldatmak dizisinin kadrosuna dahil oldu. Ünlü isim, dizide Elmas isminde bir avukata hayat verecek.

DEFNE SAMYELİ KİMDİR?

17 Mart 1972'de İstanbul'da doğan Defne Samyeli, Amiral olan babası Haluk Samyeli’yi 13 yaşındayken kaybetti. Annesinin ismi Sendegül'dür. Defne Samyeli’den 1 yıl sonra dünyaya gelen erkek kardeşi Suhan Samyeli’dir. Defne Samyeli, 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu. Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Kanal D Ana Haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV Ana Haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre ATV’de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur. Milliyet Gazetesi'nde röportajlar gerçekleştirerek köşe yazarlığı yapan Defne Samyeli gazete ile 03 Ocak 2015'te yollarını ayırmıştır. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü bulunmaktadır. 2000 yılında rahim ağzı kanserine yakalanan Samyeli, New York'ta ameliyat geçirdikten sonra Türkiye'ye dönmüştür.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin