Ekrana yeni ve keyifli bir soluk!‘Başım Belada’

Aksiyon ve komediyi buluşturan dizi: ‘Başım Belada’. Atv'nin baba yapım imzalı dizisi Başım Belada yeni bölümüyle pazar akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

Ekrana yeni ve keyifli bir soluk!‘Başım Belada’

atv’nin, Baba Yapım imzalı, yönetmenliğini Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek’ın birlikte üstlendiği yeni dizisi ‘Başım Belada’ yeni bölümüyle pazar akşamı izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon ve komediyi bir arada bulunduran keyifli hikayesiyle ekrana yeni bir soluk olan dizi izleyicilere tüm duyguları bir arada yaşatıyor. Bir yanda polislikten ayrılmasına rağmen suçlulara karşı mücadele etmeye devam eden Azam, oğlunu kendi istediği gelin adayı Melike ile evlendirmeye çalışan anne Şerife diğer yanda ise abisinin karanlık işler yürüten Çağdaş Varlı tarafından öldürüldüğüne inanan Leyla ve ailesi hikayeleriyle 'Başım Belada' dedirtiyor.Suçlulara taviz vermeyen bir taraf ile intikam yolunda her şeyi göze alan bir aile trajediyle komediyi aynı anda yaşatıyor.

'Başım Belada' 12 Mart Pazar akşamı saat 20.00'de atv'de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv