Ego 7. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Seninle evlenmek istemiyorum

Ego dizisinde heyecan dolu bir bölüm daha izleyicileri bekliyor. Ego 7. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Seninle evlenmek istemiyorum işte detaylar…

Ego 7. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Seninle evlenmek istemiyorum

Fox TV’de izleyicilerle buluşan Ego’da heyecan dolu bir bölüm daha izleyicileri bekliyor. Ego 7. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Seninle evlenmek istemiyorum ve bütün ayrıntılar bu sayfada…

Ego 7. Bölüm 2. Fragman yayınlandı! Seninle evlenmek istemiyorum

Her hafta Pazar günleri saat 20:00’de izleyicileri ekran başına kilitleyen ve yeni başlamasına rağmen önemli ölçüde izleyici kitlesine ulaşan Ego, 2 Nisan 2023 Pazar akşamı herkesi ekran başına kilitleyecek.

Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez’in rol aldığı dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. 

7. bölümde Erhan ve Sibel nikah masasından kalkar. Erhan, duruma şaşırırken Sibel’in tepkisi ile karşılaşır. Sibel Erhan’a kendisi ile evlenmek istemediğini söyler. Erhan, Elif’in bebeğinin kendisinden olduğunu öğrenir. Erhan ile Elif arasında yeni gelişmeler yaşanırken, Sibel’in nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu. Tuncay’da oğlunu annesinden almak ister ve aralarında sorun yaşanır. 

7. BÖLÜM FRAGMANLARI

7. BÖLÜM 1. FRAGMAN

7. BÖLÜM 2. FRAGMAN

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif’in Tuncay’dan hamile olduğunu öğrenen Erhan, yıkılır ve soluğu Sibel’in yanında alır. Bu şokla Sibel’i öpmeye çalışan Erhan, Sibel’in tepkisi ile karşılaşır ve kovulur. Esin ile olan beraberliğinin videosu eşi Şükran’a ulaşan Tahir Koraslan evden kovulur ve Esin’in yanına gider. Şükran şirketteki yetkisini kullanarak Sibel’i tekrar işlerin başına getirir. Sibel ile Erhan konuşur ve evlenmeye karar verirler. Zafer, Senem’i arar ve o sırada yanında olan Arda ile plan kurarak Zafer’i dövdürür. Bunun üzerine Zafer’in babası Tahir Koraslan’a haciz getirir. Elif’in babası, Elif ile Tuncay’ın konuşmasını duyar ve Elif’in hamile olduğunu öğrenir. Tuncay, Elif’in babası ile konuşmak için peşini bırakmaz. Evde konuştukları sırada Tahir eve gelir. Evde Tuncay ve Elif’i gören Tahir küplere biner. Bu sırada Senem ve Arda’da eve gelir ve işler iyice karışır. Sibel ve Erhan evlilik hazırlıklarını tamamlar. Evlenecekleri gün Elif ikisine bir sürpriz hazırlar. Elif, tam evet diyecekleri anda Erhan’a çocuğun kendisinden olduğunu söylemeye karar verir. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dizi - Film - Tv