Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı

Fox’un yeni dizisi Ego yayın hayatına hızlı girdi. Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar…

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve kısa sürede önemli bir izleyici kitlesine erişen Ego, 6. Bölümü ile ekranlara geldi. Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Bütün ayrıntılar haberimizde…

Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı

Her hafta Pazar akşamları izleyici ile buluşan, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez gibi oyuncuların rol aldığı dizi 26.03.2023 Pazar akşamı 6. Bölümü ile ekranlara geldi.

Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif’in Tuncay’dan hamile olduğunu öğrenen Erhan, yıkılır ve soluğu Sibel’in yanında alır. Bu şokla Sibel’i öpmeye çalışan Erhan, Sibel’in tepkisi ile karşılaşır ve kovulur. Esin ile olan beraberliğinin videosu eşi Şükran’a ulaşan Tahir Koraslan evden kovulur ve Esin’in yanına gider. Şükran şirketteki yetkisini kullanarak Sibel’i tekrar işlerin başına getirir. Sibel ile Erhan konuşur ve evlenmeye karar verirler. Zafer, Senem’i arar ve o sırada yanında olan Arda ile plan kurarak Zafer’i dövdürür. Bunun üzerine Zafer’in babası Tahir Koraslan’a haciz getirir. Elif’in babası, Elif ile Tuncay’ın konuşmasını duyar ve Elif’in hamile olduğunu öğrenir. Tuncay, Elif’in babası ile konuşmak için peşini bırakmaz. Evde konuştukları sırada Tahir eve gelir. Evde Tuncay ve Elif’i gören Tahir küplere biner. Bu sırada Senem ve Arda’da eve gelir ve işler iyice karışır. Sibel ve Erhan evlilik hazırlıklarını tamamlar. Evlenecekleri gün Elif ikisine bir sürpriz hazırlar. Elif, tam evet diyecekleri anda Erhan’a çocuğun kendisinden olduğunu söylemeye karar verir.

Ego 6. Bölümde neler oldu? Ego 7. Bölüm fragmanı yayınlandı

7. BÖLÜM FRAGMANI

Ego’nun 7. Bölüm Fragmanı, 6. Bölümün hemen sonrasında yayınlandı. Fragmanda önemli gelişmeler dikkat çekiyor. Elif’in, Erhan ile Sibel’in nikahta evet diyecekleri anda çocuğun babasının Erhan olduğunu söyleme kararını duyan Tuncay onu kenara çekerek konuşmak ister. Bu sırada Sibel ikisinin konuştuklarını duyar. Fragmanda Sibel, Elif’e çocuğun babasının Erhan’dan olup olmadığını sorar. Elif, tam evet diyecekleri anda gerçekleri herkesin içinde söylemekle Sibel’i tehdit eder ve Erhan’ın çocuğun kendisinden olduğunu öğrendiğinde Sibel’le evlenmeyeceğini kendisine söyler. Nikah kıyılırken Erhan, “Sibel’i eşiniz olarak kabul ediyor musunuz?” sorusuna evet derken Sibel’in ne karar vereceği 7. Bölümde belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv