Trabzon kitap fuarına akın ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenmekte olan Trabzon Kitap Günleri Fuarı son derece renkli görüntülere sahne oluyor.  Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde kapılarını 30 Nisan’da kitapseverlere açan fuara 80 yazar ve 100 yayın

Trabzon kitap fuarına akın ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenmekte olan Trabzon Kitap Günleri Fuarı son derece renkli görüntülere sahne oluyor. 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde kapılarını 30 Nisan’da kitapseverlere açan fuara 80 yazar ve 100 yayınevi katılıyor. Her gün söyleşi, panel ve imza programlarının düzenlendiği Trabzon Kitap Günleri’ne vatandaşlar ve öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği bu önemli kültür hizmetiyle ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan yazar, öğretmen, vatandaş ve öğrenciler Kitap Günlerinde olmaktan mutluluk duyduklarını kaydettiler.

Fuara Kahramanmaraş’tan katılan yazar Necla Arslan, böylesi etkinliklerin topluma kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için çok önemli olduğunu kaydederken, “3 adet kitabımla fuara katıldım. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bu önemli kültür hizmetinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kitapların indirimli olarak halka sunulduğu Trabzon Kitap Günleri Fuarı, 8 Mayıs akşamına kadar açık kalacak.

1-971.jpg

2-416.jpg

3-206.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim