Ege Denizi'nde korkutan deprem!

Ege Denizi Midilli Adası'nda 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Ege Denizi'nde korkutan deprem!

 Deprem, Çanakkale, İzmir ve diğer çevre illerden de hissedildi.Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 10.38'de merkez üssü Ege Denizi'ndeki Midilli Adası'nda, Richter ölçeğine göre 5,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 

Yerin 14,95 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlenen depremin, Çanakkale ve İzmir başta olmak üzere çevre illerde de hissedildiği öğrenildi. Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, "Deprem ilçede hissedildi, olumsuzluk yok" dedi.

AFAD VE KANDİLLİ BİLGİLENDİRİYOR
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi internet sitelerinde, Türkiye'de son 24 saatte meydana gelen son depremlerin saati ve şiddeti anlık olarak takip edilebiliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydedilen depremlere aşağıda yer alan site linkleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

İŞTE SON DEPREMLER
AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem