Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den evlilik kararı

Yasak Elma' dizisinin 'Yıldız'ı Eda Ece, bir dargın bir barışık aşk yaşadığıBuğrahan Tuncer'le yaşadığı birliktelik sık sık gündeme geliyor.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den evlilik kararı

Eda Eceve Buğrahan Tuncer ikilisi şimdi ise aldıkları evlilik kararıyla gündeme geldi.Eda Ece tam dört yıldır Anadolu Efes'in basketbolcusu Buğrahan Tuncer ile birlikte. Aşklarına 2019'un haziran ayında başlayan çiftten şimdilerde mutlu bir haber geldi.Her defasında "Evliliğe doydum, dizilerde dokuz kere evlendim" diyen Eda Ece, uzun süredir flört ettiği basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturup bu kez 'gerçek' bir evlilik yapacak.4 yıldır birlikte olan güzel oyuncu ve Anadolu Efes sporcusu, 8 Haziran’da görkemli bir düğünle evlenecek.Eda Ece ve Buğrahan Tuncer ikilisinin düğün için Beşiktaş’ta bulunan denize sıfır bir oteli tercih ettiği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler