Ebru Şahin’in yeni imajı sosyal medyayı salladı!

Desta dizisinin final yapmasının ardından NBA'de forma giyen eşi Cedi Osman'ın yanına giden Ebru Şahin bir süre önce Türkiye'ye geri döndü.

Ebru Şahin’in yeni imajı sosyal medyayı salladı!

Yeni projesi için çalışmalara başlayan güzel oyuncu imajını da değiştirdi. Katıldığı bir davette kameralar karşısına geçen Ebru Şahin'in yeni hali Aydan Şener'e benzetildi..

Ebru Şahin Destan dizisinin final yapmasının ardından eşi Cedi Osman'ın yanına Amerika'ya gitmişti. Yeni projesi için Türkiye'ye dönen ve imaj değiştiren oyuncu, katıldığı bir davette objektif takıldı.

ebru-sahin.jpg

Bir süredir eşiyle Amerika'da olan oyuncu, imaj değişikliğine giderek saçlarını kestirdi. Estetik yaptırdığı ileri sürülen oyuncu, koyu göz detaylı makyajıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun yeni imajı ise Türk tiyatrosunun başarılı sanatçılarından Aydan Şener'e benzetildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler