Havaalanında Büyük Panik

Danimarka'da iniş takımları arızalanan bir yolcu uçağının, havaalanına indikten sonra pistten çıktığı bildirildi. Olayda yolcular arasında yaralanan olmadığı belirtildi.Polis, Kopenhag-Aalborg seferini yapan İskandinav Havayolları SAS şirketine ait yolcu

Havaalanında Büyük Panik

Danimarka'da iniş takımları arızalanan bir yolcu uçağının, havaalanına indikten sonra pistten çıktığı bildirildi. Olayda yolcular arasında yaralanan olmadığı belirtildi.

Polis, Kopenhag-Aalborg seferini yapan İskandinav Havayolları SAS şirketine ait yolcu uçağının sağ iniş takımının arıza yaptığını, ancak havaalanına inen uçağın kötü bir şekilde pistten çıktığını kaydetti.

76 yolcusu bulunan uçağın, sağ iniş takımının tam açılamaması üzerine sağ kanadının ve sağ pervanesinin üzerinde gitmeye başladığı ve sonunda durmayı başardığı kaydedildi.

İtfaiye ve kurtarma ekiplerinin derhal olay yerine hareket ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya